Tapahtuma
 

Kaitafilmiesitys Kuopion taidemuseossa: Ilkka Kivel, Layers of Atmosphere: Private-Public

Kuopion taidemuseo, Kuopio

  • 13.12.2022 (14.00)
  • 8.1.2023 (14.00)

Taiteilija Ilkka Kivel esitt teoskokonaisuuteensa Layers of Atmosphere: Private-Public kuuluvan kaitafilmin Kuopion taidemuseolla.

 
Ilkka Kivel

Taiteilija Ilkka Kivel esitt teoskokonaisuuteensa Layers of Atmosphere: Private-Public kuuluvan kaitafilmin Kuopion taidemuseolla. Kiveln teoskokonaisuus on osa parhaillaan esill olevaa Ars Libera – Dialogi -nyttely. Kaitafilmi esitetn lauantaina 12.11., tiistaina 13.12. ja sunnuntaina 8.1. klo 14.

Kivel kuvaa nyttelyteoksessaan havaintojaan Pohjois-Savon alueella olevista rakennuksista ja alueista, jotka jvt usein huomioimatta, kunnes niit ei en ole. Kivel yhdist teoksissaan analogista ja digitaalista tekniikkaa, ja on suosinut nyttelyyn tulleiden teosten kanssa tyskennellessn filmikameran kanssa digitaalisen valokuvauksen sijaan. Kiveln teokseen liittyy mys taiteilijan 60-lukulaisella kaitafilmikameralla kuvaama 8 mm kaitafilmi. Taiteilijan mukaan filmin asettamat rajoitteet tyskentelylle saavat pohtimaan jokaisen kuvan merkityst hyvin tarkkaan, kun kuvia ei voi ottaa rajattomasti. Filmin kanssa tyskentelyss Kiveln mukaan merkityksellist on siihen liittyv ylltyksellisyys. Taiteilijaa kiehtoo mys analogisen tyskentelytavan lopullisuus, sill filmin ei voi korjailla kuvaamisen jlkeen. Kivel itse korostaa kyttmiens formaattien perinteisyytt, ja hnen tyskentelystn voi lyt dialogin perinteisten menetelmien ja nykyajan menetelmien vlill.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Kuopion taidemuseo
Kauppakatu 35, 70100 Kuopio

(017) 182 633

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Kuopion taidemuseo, Kauppakatu 35, 70100 Kuopio


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

10/6/0

Maksutavat

kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit.

 

Kohdetta lähellä olevat museot