Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa kaikkiin viesteihin vastataan!
 
Tapahtuma
 

Maanantaina museoon?

LUOMUS Luonnontieteellinen museo , Helsinki

  • 27.6.2022–14.8.2022 (10.00)

 

Museoon maanantaina? – Nyt se onnistuu!

Luonnontieteellinen museo on avoinna kesn 2022 ajan ma-su eli joka viikonpiv.

Viivy viidakon yss, sukella Itmeren pinnan alle, kulje dinosaurusten jalanjljiss ja ne jkauden jttiliset. Tervetuloa tutustumaan sek pysyviin ett vaihtuviin nyttelyihimme!

Kesn kohokohtia ovat muun muassa Tvrminnen elintieteellisen aseman juhlannyttely Intohimona Itmeri, joka tarjoaa ainutlaatuisen sukelluksen Itmeren monimuotoisiin syvyyksiin. Nyttelyss esitelln valokuvin ja tekstein Itmeren vedenalaisia elinympristj sek merentutkijoiden arkea ja heidn loputonta kiinnostustaan Itmerta kohtaan.

Mys museokahvilassa on ihasteltavaa luonnon ystville. Vaihtuva valokuvanyttely Melontakuvia Suomesta dronella tarjoilee nyttvi kuvakulmia suomalaiseen luontoon ja sen vesistihin. Nappaa samalla maha tyteen murkinaa, jotta jaksat seikkailla dinosaurusten aikakaudelta nykypivn muuttuvan ilmaston kynnykselle.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

LUOMUS Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00100 Helsinki

+358 (0)2941 28800

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

LUOMUS Luonnontieteellinen museo , Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00100 Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

17/14/8/0

Maksutavat

Maksutavaksi kyvt kteinen/pankkikortti, luottokortit Visa, Visa Electron ja MasterCard, Smartumin viiden euron yhdistetty liikunta- ja kulttuuriseteli, SmartumPay, Eazybreak mobiili, Epassi mobiilisovellus sek Museokortti (kortin voi mys uusia tai ostaa museon kassalta). Ryhmt voivat maksaa psymaksut mys laskulla. Lasku tytetn paikan pll. Laskutusta varten tulee varata mukaan laskutusyhteystiedot (mukaan lukien y-tunnuksen tai maksajan syntymaika). Laskutuslis on 8 .