Tapahtuma
 

Itmeripiv Rauman merimuseossa: Opastuksia ja ploggingia

Rauman merimuseo, Rauma

  • 25.8.2022 (10-16)

Merimuseo tarjoaa Itmeripivn kunniaksi ympristkasvatusteemaista puuhaa ryhmille ja yksittisille vapaaehtoisille ennakkovarausperiaatteella!

 

Tutustumme aluksi yhdess museon uudistettuun Raumanmeri-nyttelyhuoneeseen, jonka teemana on meriymprist ja siit huolehtiminen. Tutustumisen kesto on noin 15 min.

Opastetun tutustumisen jlkeen museolta voi lainata roskapihdit ja roskapussin omaehtoiselle roskakvelylle tai -juoksulenkille!. Muistathan ottaa omat tyhanskat. Lydetyt roskat voi palauttaa pihtien kanssa merimuseolle.

Opastetut tutustumiset ja itsenisesti tehtvt roskakvelyt alkavat klo 10, 13 ja 15. Varaa paikka ryhmllesi tai itsellesi osoitteesta info@rmm.fi! Opastukset Raumanmeri-huoneeseen ovat veloituksettomia ja avoimia kaikille paikan etukteen varanneille.

John Nurmisen Stin kynnistm ja koordinoimaa Itmeripiv vietetn vuosittain aina elokuun viimeisen torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapivn tavoitteena on nostaa esille trkeit merellisi aiheita ja innostaa tekemn konkreettisia tekoja Itmeren hyvksi. Piv juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Juhlinnan lisksi tavoitteena on list tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. Vuonna 2022 Itmeripiv vietetn 25.8. www.itmeripiv.fi

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Rauman merimuseo
Kalliokatu 34, 26100 Rauma

(02) 822 4911

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34, 26100 Rauma


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

9/7/6/3/0

Maksutavat

Kteinen, pankkikortti, luottokortit (ei AmEx)
Smartum, Tyky-Kuntosetelit, ePassi Kulttuuri
Museokortti

Tapahtuma-tyypit

Hakusanat

Itmeripiv, ympristkasvatus, plogging