Tapahtuma
 

Kasvien viem

LUOMUS Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Helsinki

  • 7.12.2021–30.1.2022

Tervetuloa kokemaan kasvihuoneet aivan uudella tavalla Kasvien viem -tunnelmapolun johdattamana.

 
Kasvien viem - hyvinvointia ja valoa vuodenvaihteeseen!

Sydntalven hmr voi tuntua uuvuttavan pitklt hyytvn viileyden tunkeutuessa luihin ja ytimiin, mutta Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneilla on mahdollisuus pst lmpiseen valokylpyyn!

Tiistaista 7.12.2021 alkaen annetaan kasvien vied! Tervetuloa kokemaan kasvihuoneet aivan uudella tavalla Kasvien viem -tunnelmapolun johdattamana.

Kokoelmakasvit palvelevat tieteen ja tutkimuksen lisksi mys mielialaamme, sill kasveilla on monia hyv oloa lisvi ominaisuuksia. Herkisty hetki kasvien hyvinvointia kohottaville vaikutuksille ja rauhoitu vuodenvaihteen kiireiden keskell. Tunnelmapolkua seuratessasi voit tarkastella kasveja kaikessa rauhassa. Saatat lyt uusia nkkulmia kasvien maailmaan! Polku on avoinna yleislle 30.1.2022 saakka kasvihuoneiden aukioloaikoina.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon tapahtumat

Museon yhteystiedot

LUOMUS Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Kaisaniemenranta 2, 00170 Helsinki

02941 24455

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

LUOMUS Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Kaisaniemenranta 2, 00170 Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

12/10/6/0

Maksutavat

Maksutavaksi kyvt kteinen/pankkikortti, luottokortit Visa, VisaElectron ja MasterCard, Smartumin viiden euron yhdistetty liikunta- ja kulttuuriseteli, SmartumPay, Eazybreak mobiili, Epassi mobiilisovellus sek Museokortti (kortin voi mys uusia tai ostaa museon kassalta). Ryhmt voivat maksaa psymaksut mys laskulla. Lasku tytetn paikan pll. Laskutusta varten tulee varata mukaan laskutusyhteystiedot (mukaan lukien y-tunnuksen tai maksajan syntymaika). Laskutuslis on 8 .