Asiakaspalvelussamme on juuri nyt ruuhkaa, vastauksen saaminen voi kest tavallista pidempn Lue lis
 
Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Heli Kaskinen: One Dot Rules Them All

Mikkelin valokuvakeskus, Mikkeli

  • 30.9.2021–5.11.2021

 

Heli Kaskinen
One Dot Rules Them All

Kuva kertoo usein tarinan, mutta harvoin tulee ajatelleeksi sit, ett jokaisen tarinan takaa lytyy aina toinen tarina, toinen kohtalo.

One Dot Rules Them Allon ksitteellisist valokuvateoksista muodostuva kokonaisuus, joka tarkastelee teksti ja lydettyj valokuvia yhdistmll elmn erilaisia kipupisteit humoristisesta nkkulmasta. Kokonaisuutena nyttelyn teoksia yhdist joko konkreettinen tai ksitteellinen piste,kuten kameran linssi tai katkeamispiste. Erilaiset pisteet pyrkivt johdattelemaan katsojan kuvapinnan toiselle puolelle kohti yksityisi kokemuksia, tunteita ja ajatuksia sek kertomaan hieman toisenlaista tarinaa kuin sen, mink ensisilmyksell saatamme nhd. Teoksista avautuvat tunteet ja tarinat ovat yht aikaa fiktiivisi sek tosia.

Heli Kaskinen (s. 1981, Jrvenp) on kuvataiteilija, joka tyskentelee pasiassa humoristisen ja ksitteellisen valokuvan parissa. Tyskentelyssn Kaskinen yhdistelee toisiinsa leikkissti ja oivaltavasti teksti, lydettyj valokuvia ja objekteja. Hnen teoksensa ammentavat itsereflektiosta ja ne ksittelevt usein elmn varjoalueita ainutlaatuisella ja tunnistettavalla otteella. Kaskinen on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta vuonna 2017. Parhaillaan hn viimeistelee taiteen maisterin tutkintoaan Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, Espoossa. Kaskisen teoksia on ollut esill niin Suomessa kuin mys ulkomailla.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Mikkelin valokuvakeskus
Puistokatu 3

045 1494 866

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Mikkelin valokuvakeskus, Puistokatu 3


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

Psymaksuton syyskausi 2021

Maksutavat

Pankkikortit
Luottokortit
Museokortti
Smartum-kulttuurisetelit

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke 11:00-17:00
To 11:00-17:00
Pe 11:00-17:00
La 11:00-15:00
Su Suljettu

Suljettu arkipyhin.