Tapahtuma
 

Uudenkaupungin koulut -suunnistuspeli

Wahlbergin museotalo, Uusikaupunki, Uusikaupunki

  • 5.10.2021–31.10.2021

Suunnista koulujen mielenkiintoiseen historiaan!

 

Uudenkaupungin koulut -suunnistus on Seppopeli-alustalle tehty mobiilipeli, jota pelataan Uudenkaupungin keskustan alueella kulkien, puhelinta tai tablettia apuna kytten. Suunnistus on tehty koululaisia ajatellen, mutta peli pidetn kuitenkin avoinna ja kaikkien halukkaiden pelattavana 5.-31.10.2021.

Uudenkaupungin keskustan kouluelm on tll hetkell hieman hujan hajan uutta sivistys- ja hyvinvointikeskus Wintteri rakennettaessa. Nyt onkin hyv aika tutustua siihen, millaisia kouluja Uudessakaupungissa on aikanaan ollut. Suunnistuksen aikana pelaaja oppii Uudenkaupungin koulujen historiasta ja siit, millaista oli olla koululainen ennen vanhaan.

Peli alkaa "Pookin kulmalta" eli Koulukadun ja Ylisenkadun risteyksest, miss on aikanaan sijainnut Uudenkaupungin ensimminen koulu. Tll paikalla on siis pelin ensimminen ”rasti”. Suunnistuksen rastit kierretn numerojrjestyksess, ja reittijrjestys lytyy kartasta, jonka voi tulostaa tst: https:/­/­d52ern8bcjglp.cloudfront.net/­sites/­default/­files/­nayttokuva_1.png tai hakea Wahlbergin museotalosta (Ylinenkatu 11, avoinna ti-pe klo 12–15) tai Passarista (Rauhankatu 10, avoinna ma-pe klo 9-15).

Jokaisessa suunnistuksen kohteessa on tehtv, joka aukeaa pelialustalla, kun pelaaja on tarpeeksi lhell rastia. Pelaajan tulee siis menn ensimmisen rastin kohdalle (Ylinenkatu 21), kirjoittaa nettiselaimeensa play.seppo.io, ja kirjautua sivustolle pelaajana. Suunnistamaan pstkseen pelaajan tytyy viel nppill pelikoodi 7E4ACE. Kannattaa mys muistaa laittaa puhelimen tai tabletin sijaintitiedot plle.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Wahlbergin museotalo, Uusikaupunki
Ylinenkatu 11, 23500 Uusikaupunki

044 3515447

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Wahlbergin museotalo, Uusikaupunki, Ylinenkatu 11, 23500 Uusikaupunki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

5/0

Maksutavat

Kteinen, Museokortti, pankki- ja luottokortit, Smartum, Edenred ja ePassi