Tapahtuma
 

Anna-Karoliina Tetri: Vrj ja neulo luonnonvrej joka vuodenaikaan to 30.9.

Suomen ksityn museo, Jyvskyl

  • 30.9.2021 (17-18.30)

Tietokirjailija Anna-Karoliina Tetri kertoo uusimmasta kirjastaan ja opastaa luonnonvrien maailmaan.

 

Kiinten osana museon Vihre vri -nyttely sek Jyvskyln kulttuurin vriteemaista syksy jrjestettvll maksuttomalla luennolla Tetri kertoo uusimmasta kirjastaan ja opastaa luonnonvrien maailmaan.

Luento jrjestetn Suomen ksityn museon (Kauppakatu 25) luentosalissa to 30.9. klo 17–18.30. Oletko pohtinut, miten luonnonvreill voi vrjt ympri vuoden? Tai mit materiaaleja kannattaa kokeilla vrjyksess ja pysyyk vri? Jos olet miettinyt, sopiiko vrjysharrastus juuri sinulle, kannattaa tulla kuuntelemaan kdentaidon asiantuntijan luentoa aiheesta!

Anna-Karoliina Tetrin suurin intohimo on kerill kdentaitoalan tietoa; tutkia, kokeilla, kehitell ja kasata kaikki kertty informaatio yhteen ymmrrettvksi kokonaisuudeksi. Hn on kdentaitoalan kouluttaja, asiantuntija ja tietokirjailija. Hnen kiinnostuksen kohteitaan ovat erityisesti kasvivrit, luonnonvrit, sienivrit. Ja tietenkin ihanista luonnonvreill vrjtyist langoista neulotut neuleet.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Suomen ksityn museo
Kauppakatu 25, 40100 Jyvskyl

(014) 266 4370

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen ksityn museo, Kauppakatu 25, 40100 Jyvskyl


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

8/6/4/0

Maksutavat

Visa, Mastercard, Museokortti, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli ja -saldokortti, Sportti&KulttuuriPassi, Tyky-kuntoseteli sek Ticket Mind&Body ja Ticket Duo -kortti.