Tapahtuma
 

Circo Aereo: Hetki, 55

Ateneumin taidemuseo, Helsinki

  • 11.11.2021–28.11.2021

Circo Aereon uusi monitaiteellinen teos pohtii olemassaolon mysteeri ja elmn hetkellisyytt maalauksen, liikkeen ja fyysisen ilmaisun keinoin, huumorin kulkiessa mukana.

 
Circo Aereo: Hetki 55

Esityksess todellisuus ja abstrakti havainnollisuus yhdistyvt eteeriseen unenkaltaiseen fiktioon, jossa akrobaatin keho taipuu kepen kerronnan kanssa yht matkaa. Sanna Silvennoisen ohjaamassa teoksessa lavalla nhdn koomikko-tanssija Johanna Keinnen, kuvataiteilija Eveliina Hmlinen ja sirkustaiteilija Mika Kaski.

Kahdeksan esityst Ateneum-salissa, liput 30/25 Museoshop-verkkokaupasta: https:/­/­museoshop.fi/­tuote/­ateneum-circo-aereo-hetki-55

Circo Aereo on Suomen ensimminen ja pisimpn toiminut nykysirkusryhm. Ryhm on kansainvlisesti tunnettu korkeatasoisesta, kokeilevasta ja rajoja rikkovasta tystn nykysirkuksen ja monipuolisen nyttmtaiteen saralla. Circo Aereo on vieraillut lukuisilla festivaaleilla ja teattereissa yli 50:ss eri maassa. Ryhmlle mynnettiin Suomi-palkinto vuonna 2009.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Ateneumin taidemuseo, Kaivokatu 2, Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

18/16/0

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa kteisell ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisksi sisnpsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.