Tapahtuma
 

M_it? Nykytaiteen biennaalin yleisopastukset!

Mikkelin taidemuseo, Mikkeli

  • 7.7.2021–13.8.2021 (keskiviikkoisin klo 11 ja perjantaisin klo 14)

Taidemuseolla alkaa yleisopastukset M_it? Nykytaiteen biennaalin nyttelyyn! Nyttelyn teemana on ”paras mahdollinen maailma”, jota pohdimme opastuksella teosten kautta.

 

Taidemuseolla alkaa yleisopastukset M_it? Nykytaiteen biennaalin nyttelyyn! Nyttelyn teemana on ”paras mahdollinen maailma”, jota pohdimme opastuksella teosten kautta. Opastukset pidetn keskiviikkoisin kello 11.00 ja perjantaisin kello 14.00. Opastukset 7.7. – 13.8.2021 psylipun hinnalla (perjantaina 30.7. EI OLE OPASTUSTA).

M_it? Nykytaiteen biennaali on uudenlainen nyttelykonsepti, joka tuo esiin itsuomalaisen nykytaiteen tekijit. Biennaali jrjestetn joka toinen vuosi yhteistyss Kuopion, Mikkelin ja Joensuun taidemuseoiden sek Taiteen edistmiskeskuksen kanssa. Mikkelin biennaalin on kuratoinut taiteilija Jani Leinonen.

Opastuksilla voidaan kytt yhten teoksen tulkinnan vlineen Visual Thinking Strategies-menetelm, joka perustuu yhdess nkemiseen ja avoimiin kysymyksiin. Menetelmss keskitymme yhteen teokseen, jota lhdetn tulkitsemaan avoimien kysymysten avulla. Menetelmss ei tarvita minknlaisia ennakkotietoja taiteesta tai nyttelyst. Vri vastauksia ei ole!

Opastus sisltyy psylipun hintaan ja opastuksen kesto on noin 30-45 minuuttia. Opastuksiin mahtuu enintn 20 henkil.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Mikkelin taidemuseo
Maaherrankatu 18-20, kauppakeskus Akseli 2.krs

040 129 5090

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Mikkelin taidemuseo, Maaherrankatu 18-20, kauppakeskus Akseli 2.krs


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

6/3/5/0 . Psymaksu 6 , elkeliset, opiskelijat, tyttmt 3 , yli 12 henkiln ryhmt 5 /hl. Talvikaudella (loka-huhtikuu) kuukauden ensimmisen perjantaina vapaa psy.

Maksutavat

Kteinen, tavallisimmat pankki- ja luottokortit, ePassi, Tyky+-seteli kulttuuriin ja liikuntaan ja Edenred-kortti ja mobiilimaksu.