Tapahtuma
 

Lastenopastus: Ihmettely ja ulkoilua merimuseonmell

Rauman merimuseo, Rauma

  • 28.7.2021 (13.00)

Lhde viettmn ulkoiluhetke Rauman merimuseon melle!

 

Merimuseon oppaan ohjaamana liikutaan merimuseonmen alueella, kuullaan tarinoita museotalosta, kuvitellaan yli sadan vuoden takaisia ja vlill intoudutaan meriteemaisiin pihaleikkeihin!

Milt merimuseorakennus nytt takaapin? Miksi museossa on torni? Milt museon ymprist on nyttnyt 120 vuotta sitten? Miksi kapteeni on aina kskemss ja miksi sit pit totella? Opastuksen jlkeen voi halutessaan lhte itsenisesti oman aikuisen kanssa tutustumaan merimuseon nyttelyihin. Lapsen sisnpsy museoon kuuluu opastuslipun hintaan, aikuisen sisnpsy tavallisella psylipulla tai Museokortilla.

Opastusta suositellaan 5-9-vuotiaille. Opastuksen kesto on noin 30 min ja se toteutetaan svarauksella. Jos sataa, ryhmlle vedetn museon sistiloissa korvaava opastus. Opastukselle otetaan 15 ensimmist lipun ostanutta. Lippu 5 / lapsi sislt opastuksen ja psyn merimuseon nyttelyihin.
Liput ovat ennakkomyynniss merimuseon verkkokaupassa osoitteessa https:/­/­rmm.fi/­kauppa/­tuotteet/­liput/­kaikki-liput/­lasten-opastus-ihmettelya-ja-ulkoilua-merimuseonmaella/­. Jos opastus ei ole loppuunmyyty, lipun voi ostaa mys museon tiskilt opastuspivn.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Rauman merimuseo
Kalliokatu 34, 26100 Rauma

(02) 822 4911

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon retkioppaasta

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Rauman merimuseo, Kalliokatu 34, 26100 Rauma


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

9/7/6/3/0

Maksutavat

Kteinen, pankkikortti, luottokortit (ei AmEx)
Smartum, Tyky-Kuntosetelit, ePassi Kulttuuri
Museokortti