Oispa kaljaa -yleisöopastus ja tasting 7.4.
Hotelli- ja ravintolamuseo, Helsinki
- 7.4.2021 (17.00-18.00)
Tervetuloa tutustumaan oluen historiaan ja valmistuksen saloihin sekä maistelemaan erilaisia oluita.
Opastuksella perehdytään oluen valmistukseen ja siihen vaikuttaviin tekijöihin sekä oluen merkitykseen kansanuskossa sekä ihmisten arjessa ja juhlassa. Lisäksi tarkastellaan yhteiskuntaa olutta juovien ihmisten säätelijänä ja rakenteiden luojana. Valokuvat, esineet ja mainokset eri aikakausilta johdattavat menneiden aikojen olutmuistoihin.
Kierroksen erityisenä teemana on gluteenittomat oluet.
Kierrokselle on mahdollista ostaa myös olutmaistiaiset. Maistettavat oluttyylit kuvastavat aikaansa ja sen kulttuurihistoriaa sekä olutkulttuurin vaiheita.
Koronarajoitusten jatkuessa kierros toteutetaan etänä.
Lue lisää ja osta liput:
https://holvi.com/shop/hotellijaravintolamuseo/section/opastukset-ja-tyopajat/
Kerro tästä myös ystävillesi!
Museon yhteystiedot
Hotelli- ja ravintolamuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
044 747 4110
Pääsymaksut
10/5/0 €
Maksutavat
käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartum ja Edenred (setelit, kortti, mobiilimaksu).