JOULUTARJOUS 69 €: Lisäkuukausi kaupan päälle (12+1 kk)! Osta nyt
 
Tapahtuma
 

Chaos Research esiintyy Vintillä

Seinäjoen taidehalli, Seinäjoki

  • 30.1.2021

Chaos Research on uusklassinen darkwave -duo, jonka musiikissa yhdistyvät kokeelliset ja elokuvamusiikilliset elementit, avantgardisilla vaikutteilla höystettynä.

 

Chaos Research solisti Sanna Keltaniemi on osallistunut Matthew Cowanin Wildness Makes This World näyttelyprojektiin. Yhtyeen Kuivila-kappale on saanut inspiraation samassa paikassa, joka on mukana näyttelyssä villiyden paikkana.

Chaos Research on uusklassinen darkwave -duo, jonka musiikissa yhdistyvät kokeelliset ja elokuvamusiikilliset elementit, avantgardisilla vaikutteilla höystettynä. Chaos Research syntyii Berliinissä vuonna 2003 Marko Hautamäen kokeellisena projektina. Alkutaipaleen levyt ovat täysin instrumentaaleja ja niiden myötä Marko keskittyi pitkälti peli- ja elokuvamusiikin tekoon. Sanna Keltaniemi liittyi kokoonpanoon 2012 ja hänen dramaattisen sopraanonsa sekä noituutta ja skandinaavista mytologiaa käsittelevien tekstiensä myötä Chaos Researchin musiikkiin tuli uusia ulottuvuuksia. Noihin aikoihin Marko alkoi myös käyttää keikoilla sähköselloa, mikä vei duon saundia vielä omaperäisempään suuntaan. Chaos Research on nykyisellä kokoonpanollaan julkaissut kolme albumia ja esiintynyt ympäri pohjoismaita. Bändin keikat eivät ole perinteisiä rock -keikkoja vaan pikemmin transsin kaltainen elämys, joissa aika ja tila tuntuvat katoavan.

Lauantaibrunssi Äärellä ja samalla elämyksiä Taidehallissa? Varaa pöytä brunssille ja samalla taide-elämykseen hintaan 30 euroa (sis. palvelumaksun). Brunssiliput tulevat myyntiin nettickettiin marraskuun lopussa 2020.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Seinäjoen taidehalli
Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta, Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki

050 5143407

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

6/4 €

Maksutavat

Visa, Mastercard, Smartum

Tapahtuma-tyypit