Näin vierailet museossa turvallisesti: Turvallisesti museossa
 
Tapahtuma
 

ÄÄRELLÄ-KESKUSTELUSARJA: RAKKAUDESTA

Kansallismuseo, Helsinki

  • 28.10.2020 (17:00-19:30)

Tulisiko meidän puhua yhteiskunnallisesti tärkeäksi kokemiemme asioiden tiimoilta enemmän rakkaudesta, ja mitä silloin tapahtuisi? Millainen rooli rakkaudella on taiteessa, päätöksenteossa ja hyvinvoinnissa?

 

Illan aikana ääneen pääsevät muusikko Tuure Kilpeläinen, aivotutkija Katri Saarikivi ja filosofi Frank Martela! Keskustelua johdattelee toimittaja Inkeri Alatalo.

Rakkaudesta on mahdollista puhua vielä paneelikeskustelun jälkeen. Ohjatussa keskustelussa on tavoitteena lisätä rakkautta ja ymmärrystä itsestä, muista ja maailmasta. Keskustelun fasilitoi Erätauko-säätiö.

Tilaisuuteen voi osallistua vain 30 ennakkoon ilmoittautunutta henkilöä, jotta osallistuminen on kaikille turvallista. Tilan yhteydessä on mahdollisuus käsien desinfiointiin – jokaisen odotetaan huolehtivan käsihygieniasta ja saapuvan paikalle ainoastaan oireettomana.

Tapahtumaa voi myös seurata striimin kautta. Voit osallistua myös paneelikeskustelun jälkeiseen Erätauko-säätiön fasilitoimaan keskusteluun myös etänä. Striimilinkki päivitetään Kansallismuseon verkkosivuille lähempänä tapahtumaa.

**

Osallistuminen museon pääsymaksun hinnalla, sisältäen sisäänpääsyn museon näyttelyihin:

Normaali pääsymaksu 14 €

Alennettu pääsymaksu 10 €*

*Alennettu pääsymaksu koskee opiskelijoita, työttömiä, eläkeläisiä, yli 65-vuotiaita, varusmiehiä ja siviilipalvelusta suorittavia. Oikeus alennushintaiseen lippuun on todistettava lipuntarkistuksen yhteydessä.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Kansallismuseo
Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki

0295 33 6901

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

14/10/0 €
Kaikille vapaa pääsy joka perjantai klo 16-18

Maksutavat

Museokortti, käteinen, pankkikortit (myös Visa Electron), laskutus, luottokortit, Ticket Mind & Body -kortti, Luottokunnan Virikekortti, Eazybreak, Smartum kulttuuriseteli ja -saldokortti, Tyky+ -kulttuuriseteli ja ePassi. Matkatoimistoilla myös voucher.