Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio. Anna palautetta.
 
Tapahtuma
 

Kysy maatalousmuseolta! -virtuaaliopastus

Suomen maatalousmuseo Sarka, Loimaa

  • 6.10.2020–9.10.2020

Opi museossa -viikolla koululuokat pääsevät Sarkaan virtuaalivierailulle, jonka sisällön he päättävät itse.

 

Kysy maatalousmuseolta! -virtuaaliopastus on 45 minuutin etäyhteydellä toteutettu vierailu Suomen maatalousmuseo Sarkaan. Vierailua varten oppilaat keksivät kysymyksiä, joihin haluaisivat vastauksen vierailulla. Kysymykset voivat liittyä maatalouden ja ruuan historiaan tai nykypäivään, maataloutta harjoittaneiden ihmisten elämään, museon kokoelmissa oleviin esineisiin ja valokuviin tai museon muuhun toimintaan ja museossa tehtävään työhön. Kysymykset toimitetaan vierailua edeltävällä viikolla. Virtuaalivierailulla vastauksia kysymyksiin etsitään museon näyttelyistä ja asiantuntijoita haastattelemalla ja niitä ehditään käsitellä 5-15 riippuen aiheiden laajuudesta. Opi museossa -viikon ajan virtuaalivierailut ovat maksuttomia.
Lisätiedot, vierailuaikojen varaus ja kysymysten toimitus museolehtori Kirsi Laine, puh. 02 7637 7018, sähköposti kirsi.laine@sarka.fi.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, 32200 Loimaa

02 763 7700

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

8/6/0 €

Maksutavat

Maatalousmuseon lipunmyynnissä käy maksuvälineinä käteisen ja pankkikorttien lisäksi luottokorteista Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro.

Maksuvälineenä toimivat myös Smartumin Kulttuurisetelit, Virikesetelit ja Tyky-Kuntosetelit. Seteleillä voi maksaa museon pääsylippuja ja opastuksia ja ne hyväksytään maksettaessa nimellisarvostaan.

Hakusanat

maatalous, ruoka, työ
 

.