Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Itämeripäivä Tekniikan museossa

Tekniikan museo

  • 27.8.2020 (9.00 - 19.00)

Itämeripäivänä siivotaan yhdessä Kuninkaankartanonsaaren rantoja!

 

Tekniikan museo kutsuu kaikki museon ja Vanhankaupunginlahden ystävät siivoamaan museosaaren rantoja Itämeripäivän kunniaksi 27.8!

Roskienkeräyspihtejä saa lainaksi Kalastusinfon edustalta, josta löytyy sammiot niin lainattaville kuin palautettaville pihdeille. Löytämänsä roskat voi toimittaa saaren roskiksiin tai museon sisäänkäynnin edustalta löytyviin jätesäkkeihin.

Tekniikan museoon on Itämeripäivänä vapaa pääsy. Sisätilojen piirustuspisteessä voi raapustaa paperille kuvaterveiset Itämeren puolesta.

Museon edustalla vedetään roskankerääjille muutaman minuutin mittainen, Kuninkaankartanonsaaren vedenpuhdistushistoriaan johdattava Vedenpuhdistusjumppa klo 17 ja 18.

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta Itämerestä sekä tekemään konkreettisia tekoja sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Tekniikan museo
Viikintie 1, 00560 Helsinki

(09) 7288 440

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

10/7/5/0€

Maksutavat

käteinen/pankkikortti
luottokortit Visa, Visa Electron ja MasterCard
Museokortti (kortin voi myös uusia tai ostaa museosta)

 

.