Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Kissatietoiskut Luonnontieteellisessä museossa

LUOMUS Luonnontieteellinen museo

  • 4.8.2020–7.8.2020 (klo 11, 13 ja 15)
  • 11.8.2020–14.8.2020 (klo 11, 13 ja 15)

Oletko hiipivä tiikeri vai kiitävä gepardi?

 

Luonnontieteellisen museon kesätietoiskuilla sipsutellaan isojen kissojen maailmaan. Noin puolen tunnin mittaisia suomenkielisiä kissakierroksia järjestetään 4.–14.8. ti–pe klo 11, 13 ja 15. Tietoiskulle osallistuminen sisältyy museon pääsymaksun hintaan, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Tietoiskulla tutustutaan isoihin kissoihin Luonnontieteellisen museon Maailman luonto -näyttelyssä. Kuka on oikea viidakon kuningas? Onko isojen ja pienten kissojen välillä muutakin eroa kuin koko? Kuinka kissaeläimet saalistavat ja miten ne ovat siihen sopeutuneet? Kierroksella käydään läpi kaikki tutuimmat suuret kissaeläimet ja niiden erikoisuudet. Samalla selviää, minkälainen on kissaeläinten tilanne maailmassa tänään.

Tietoiskujen ryhmäkoko on rajattu 15 henkilöön ja kierrokselle ilmoittaudutaan etukäteen museon lipunmyynnissä. Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen osallistujilta kerätään varotoimenpiteenä yhteystiedot. Tietoiskujen ajan Maailman luonto -näyttely on suljettuna muulta yleisöltä.

Tervetuloa!

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

LUOMUS Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00100 Helsinki

+358 (0)2941 28800

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

15/12/7/0 €

Maksutavat

Maksutavaksi käyvät käteinen/pankkikortti, luottokortit Visa, Visa Electron ja MasterCard, Smartumin viiden euron yhdistetty liikunta- ja kulttuuriseteli (ent. Kulttuuriseteli), Smartum Visa sekä Museokortti (kortin voi myös uusia tai ostaa museon kassalta). Ryhmät voivat maksaa pääsymaksut myös laskulla. Lasku täytetään paikan päällä. Laskutusta varten tulee varata mukaan laskutusyhteystiedot (mukaan lukien y-tunnuksen tai maksajan syntymäaika). Laskutuslisä on 8 €.

 

.