Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Ateneum-klubi: Matti Johannes Koivun Uskomaton Folktrio

Ateneumin taidemuseo

  • 9.9.2020 (20.00)

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa.

 

Ke 9.9. klo 19–21, showtime klo 20

Ateneum-klubit ovat yllättäviä ja intiimejä keikkoja Ateneum Bistrossa. Syksyn 2020 kantava teema on tiukasti svengaava ja mystisen maalaileva nykykansanmusiikki.

Matti Johannes Koivu – Intohimoinen live-esiintyjä

Matti Johannes Koivu suhtautuu live-esiintymisiin intohimoisesti. Hän onkin tehnyt satoja keikkoja ympäri Suomea yksin ja yhtyeensä kanssa. Ateneum-klubilla Koivu esiintyy yhtyeensä kanssa, jonka muut jäsenet ovat Topi Karvonen (kontrabasso) ja Aili Järvelä (viulu).

”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Laulujen täytyy toimia Hangosta Nuorgamiin, suurissa ja pienissä paikoissa. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.”

Klubilippu sisältää vapaalipun museoon. Käy näyttämässä klubilippusi lipunmyynnissä tai museokaupassa Ateneumiin saapuessasi ja saat lippua vastaan vapaalipun näyttelyihin. Vapaalippu on voimassa vuoden 2020 loppuun asti. Sisäänkäynti klubiin tapahtuu Ateneuminkujan puolelta. Tervetuloa!

Osta lippusi Museoshopista
https://museoshop.fi/tuote/ateneum-klubi-matti-johannes-koivu/

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Ateneumin taidemuseo
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

17/15/0 €

Maksutavat

Ateneumissa voi maksaa käteisellä ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisäksi sisäänpääsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.

Tapahtuma-tyypit

 

.