TAKAISIN

 

Espoon kaupunginmuseo, KAMU

1.10.2019–2.2.2020

Tapahtuma

Meri ja ihminen - toiminnallinen opastus kouluille

Espoon kaupunginmuseon KAMUn vuosittainen vaihtuva näyttely Katse horisontissa kertoo meren ja ihmisen suhteesta kautta aikain.

Tilaa luokallesi maksuton Meri ja ihminen -opastus. Opastuksella tutustutaan toiminnallisesti elämään Itämeren äärellä ennen ja nyt ja pohditaan miten ihmisen ja Itämeren suhde on muuttunut ja miten ihminen on vaikuttanut ja vaikuttaa mereen. Opastus sopii hyvin niin Itämeri-teemaisiin oppimiskokonaisuuksiin, ympäristöopin, historian, maantiedon, biologian kuin yhteiskuntaopin opetukseen.

Meri ja ihminen -opastus, 60 min
Suositellaan 6-16-vuotiaille. Varaukset ti–su klo 11–17 p. 09 816 57052. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan klo 9 lähtien. Maksuton varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen oppiasteen perusopetusryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Espoon kaupunginmuseo, KAMU
Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

(09) 816 57052 ti-su 11-17

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

12/10/0 €

Maksutavat

Näyttelykeskus WeeGee hyväksyy maksuvälineeksi Smartumin Kulttuurisetelit, Smartumin Saldo-kortin, Edenredin Virikesetelit, Ticket Mind&Body, Ticket Duo -kortit, ePassin ja Eazybreakin.

  • facebook

Tapahtuma-tyypit

Hakusanat

meri, itämeri, opastus, museo, koulu, ilmastonmuutos, ihminen