Asiakaspalvelumme ja korttitoimitukset ovat ruuhkautuneet lue lis >
 
Näyttely
 Sisäänpääsy Museokortilla
 

Arkkitehdin talo

Fiskars Village Art & Design Biennale, Raasepori

  • 27.5.2022–4.9.2022

Yksi kolmesta pnyttelyst on Arkkitehdin talo, joka esittelee puuarkkitehtuuria, pienten tilojen sisustamista ja nykytaidetta.

 

Seitsemss talossa esill ovat maailmalla suosiota kasvattavat pientalot, joiden suunnittelu ei perustu yhteen annettuun rakennuspaikkaan vaan niiden soveltuvuuteen erilaisiin ympristihin. Arkkitehtuurin ymmrrys ja arvostus kulkevat ksi kdess. Arkkitehdin talo -nyttely tarjoaa suunnittelijoille ja valmistajille mahdollisuuden vuoropuheluun biennaalin kvijiden kanssa. Pienenkin tilan toimivaksi, kestvksi ja kauniiksi tekeminen vaatii paljon luovuutta.

Arkkitehdin talo -kokonaisuuden seitsemn minitalon suunnittelijat ovat AS LL TK, Rintala Eggertsson Architects, Sommarnjen, Ateljee Sotamaa, Studio Puisto sek Aalto-yliopiston Puustudio. Kokonaisuuden tydent Kristian Talvitien shkautovalmlistaja Polestarille suunnittelema puumaja KOJA.

Tammimetsn reunustamalla aurinkoisella niityll sijaitsevat huippuarkkitehtien suunnittelemat enintn kolmekymmenneliiset talot ovat kaikki keskenn erilaisia. Arkkitehdin talo -kokonaisuus muodostaa yhtenisen, elmyksellisen reitin. Niiden sisustuksesta vastaa Asun-lehden perustaja ja ptoimittaja Ulla Koskinen. Talot ovat mys myynniss ja jatkavat elmns uusien omistajien luona tapahtuman jlkeen.

Arkkitehdin talo on Luovi Productions Oy:n perustama uusi sisllllinen ja viestinnllinen konsepti, joka ksittelee ajankohtaista asuinarkkitehtuuria monipuolisesti eri nkkulmista. Hankkeen tavoitteena on kiinnitt huomiota korkeatasoisen suunnittelun merkitykseen rakentamisessa.

Arkkitehdin talo aukeaa yleislle perjantaina 26.5. klo 12.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Fiskars Village Art & Design Biennale
Kuparivasarantie 5 10470 Fiskars

+358 (0) 50 440 3727

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Fiskars Village Art & Design Biennale, Kuparivasarantie 5 10470 Fiskars


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

18/10/0

Maksutavat

Kortti ja kteinen.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To Suljettu
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Biennaali on auki pivittin. U-Joints ja Hidden -nyttelyt 22.5.-4.9. klo 11-18. Arkkitehdin talo 27.5.-4.9. klo 12-17.