Isänpäivätarjouksena Museokortti-lahjoihin lisäkuukausi kaupan päälle: Muista isää Museokortilla
 
Tapahtuma
 

Kuolemaa ja kummituksia -kävelykierrokset

Tekniikan museo, Helsinki

  • 29.10.2020 (17.30 - 18.30)

Kuolemaa ja kummituksia -kierroksella tutustutaan alueen pimeään historiaan ja siihen liittyviin kummituksiin.

 

Tekniikan museo järjestää lokakuussa kolmena peräkkäisenä torstaina klo 17.30 opastettuja Kuolemaa ja kummituksia -kävelykierroksia Helsingin Vanhassakaupungissa. Kierrokset pidetään 15.10, 22.10. ja 29.10.

Hämärtyvässä illassa kuullaan muun muassa tartuntataudeista, lapsikuolleisuudesta ja kuolemanrangaistuksista, sekä tutustutaan Helsingin ensimmäisen kirkon ja hautausmaan kalmanhajuun.

Kuolemaa ja kummituksia -kävelykierrokselle lähdetään Tekniikan museon infosta ja kävelykierros päättyy Vanhankaupungin kirkon paikalle. Kierros ei ole esteetön ja vaatii säänmukaiset varusteet. Kierroksen kesto on noin tunnin. Emme suosittele kierrosta pienille lapsille.

Kierroksen hinta on 12€ ja lippuja voi ostaa Trafiikki-museoiden verkkokaupasta https:/­/­webshop.trafiikki.fi/­tekniikan_museo tai Tekniikan museon lipunmyynnistä. Verkkokaupasta (tai vaihtoehtoisesti verkkopankista) voi tulostaa tai tallentaa mobiililaiteelle kuitin, joka toimii lippuna.

Yhdelle kierrokselle mahtuu korkeintaan 15 osallistujaa. Kävelykierroslippu sisältää sisäänpääsyn Tekniikan museoon. Kierrokselle ei pääse Museokortilla, vaan mukaanpääsy vaatii erillisen kierroslipun.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Tekniikan museo
Viikintie 1, 00560 Helsinki

(09) 7288 440

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

10/7/5/0€

Maksutavat

käteinen/pankkikortti
Visa, Visa Electron ja MasterCard.
Edenred-virikeseteli, Edenred-kortti ja MyEdenred-mobiilisovellus.
Museokortti (kortin voi myös uusia tai ostaa museosta).