JOULUTARJOUS 69 €: Lisäkuukausi kaupan päälle (12+1 kk)! Osta nyt
 
Tapahtuma
 

Satakunta sodan keskellä: Tutkimustuloksia arkistosta ja maan alta

Satakunnan Museo, Pori

  • 2.9.2020–2.9.2024 (17.30)

Satakunnan Museon projektitutkija Teemu Väisänen esittelee Satakunnan sota-aikaa ja aihetta käsittelevän tutkimushankkeen tuloksia. Luento on osa Satakunnan Museossa alkanutta hanketta, joka huipentuu kotirinamaa esittelevään näyttelyyn maaliskuussa 2022. Luennolle on varattu 55 istumapaikkaa turvavälit huomioiden. Mukaan pääsee saapumisjärjestyksessä.

 

Satakunnan Museossa on alkanut Porin seudun sotahistoriaa käsittelevä tutkimushanke, joka huipentuu kotirintamaa esittelevään näyttelyyn maaliskuussa 2022. Hankkeessa yhdistyvät niin arkistotutkimus, haastattelut kuin arkeologiset kaivauksetkin ja sen myötä museolla järjestetään paljon mielenkiintoisia tapahtumia kaikille aiheesta kiinnostuneelle.

Luennolla Satakunnan Museon projektitutkija Teemu Väisänen esittelee Satakunnan sota-aikaa ja aihetta käsittelevän tutkimushankkeen alustavia tuloksia. Tilaisuudessa otetaan myös mieluusti vastaan sota-ajan valokuvia ja muistitietoa.


Tilaisuus järjestetään Satakunnan Museon Taavi-lavalla ja se on kaikille avoin ja maksuton. Luentoa voi seurata myös Satakunnan Museon YouTube-kanavalla suorana ja myöhemmin tallenteena.

HUOM! Koronaviruksesta johtuen olemme rajoittaneet osallistujamäärää. Luennolle on varattu 55 istumapaikkaa turvavälit huomioiden. Mukaan pääsee saapumisjärjestyksessä.

Kerro tästä myös ystävillesi!