Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Tapahtuma
 

Eero Järnefeltin jäljillä -pyöräily

Ahola

  • 9.9.2020 (klo 13)

Valtakunnallisen Pyöräilyviikon kunniaksi järjestettävällä pyöräilyopastuksella kierretään Tuusulanjärven taiteilijayhteisön pohjoispään maisemissa.

 

Oletko koskaan pohtinut miltä Eero Järnefeltin maalaamien taulujen maisemat näyttävät tänä päivänä? Järvenpää taidemuseo järjestää keskiviikkona 9.9. klo 13 suositun pyöräilyopastuksen, jolla yleisö pääsee ihailemaan maisemia Eero Järnefeltin (1863–1937) taulujen takana.

Vuosikymmenten saatossa maisemat ovat muuttuneet, talot hävinneet ja puut kaatuneet, mutta taide on pysynyt ennallaan. Tutuiksi tulevat niin Räikylänoja, Puotinnokka kuin Tuomalakin.

Opastus lähtee taiteilijayhteisön syntysijoilta Aholasta ja sisältyy Aholan pääsylipun hintaan. Jos oma pyörä ei ole kunnossa, niin viidelle ensimmäiselle halukkaalle taidemuseo lainaa myös pyörän varusteineen kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Pyörän voi noutaa ennen opastukselle lähtöä Järvenpään taidemuseosta ja siirtyä siitä valmiiksi Aholaan. Saavuthan paikalle ajoissa. Reitin pituus on noin 6 km ja oppaana matkalla toimii taidemuseon amanuenssi Tuomas Ravea.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Tulostusversio sivusta

Museon yhteystiedot

Ahola
Sibeliuksenväylä 57, 04400 Järvenpää

Aukioloaikoina 040 315 2213

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

7/6/4 €

Maksutavat

Käteinen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit. Laskutus ryhmille mahdollinen.

Tapahtuma-tyypit

Hakusanat

Pyöräily, Tuusulanjärvi
 

.