Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Suomenlinnan Lelumuseo

Suomenlinna C 66,
Helsinki

Tutustu vanhoihin leikkikaluihin aina 1800-luvun alusta Neuvostoliiton romahdukseen saakka.

 

Yksityinen kokoelma ksitt satoja vanhoja nukkeja, noin sata antiikkinallea ja muita vanhoja leikkikaluja. Kokoelman leikkikalut on kertty Suomesta, ja ne heijastavat meidn suomalaisten leikkej ja kulttuuria. Mielenkiintoisia ovat esimerkiksi suomalaiset sota-ajan pelit ja leikit.

Suomenlinnan Lelumuseon yhteydess toimii pieni museokauppa, jossa myymme iloisia ja nostalgisia tavaroita niin lapsille kuin aikuisillekin. Myymme ksintehtyj mohair Teddy-karhuja, jotka tulevat meille suoraan verstailta Saksasta ja Englannista. Museokaupastamme voi tehd mys ajankohtaisia hankintoja nukkekotiin. Nostalgiset suupuhalletut lasiset joulukoristeet kuuluvat valikoimaamme ymprivuotisesti. Kauniit saksalaiset laatuposliinit lastenhuoneen ja leikkimkin teehetkiin lydt mys meilt. Muista tutustua mys museon postikorttivalikoimaan.

Suomenlinnan Lelumuseon yhteydess on pieni kahvila, jonka ulkoterassilta voi ihailla ohi lipuvia laivoja. Kahvila tarjoaa paikan pll leivottuja herkkuja. Teevalikoimamme kielii intohimosta teehen, ja tarjoilemme teen valmiiksi haudutettuna kannusta. Kahvilasta saa mys korkealaatuiset kahvit, sek kunnollista kaakaota – kermavaahdolla tietenkin. Iloista piv voi tll juhlistaa mys kuohuviinill tai kesll annoksella irtojtel. Kahvilassamme on 25 asiakaspaikkaa, ja terassilla reilusti lis. Tervetuloa!

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Suomenlinnan Lelumuseo
Suomenlinna C 66, Helsinki

040 500 6607

Museon kotisivut

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomenlinnan Lelumuseo, Suomenlinna C 66, Helsinki


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

9/5/3

Maksutavat

Kteinen, pankkikortti, Visa ja Mastercard.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To Suljettu
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Tarkista aukioloajat museon nettisivulta

Opastus

Suomenkielinen opastus tilattavissa 5-15 hengen ryhmille. Opastus kest noin tunnin, hinta 70,-