Museo
Sisäänpääsy Museokortilla
 

Porin taidemuseo

Etelranta,
28100 Pori

Museorakennus on peruskorjauksessa ja avautuu yleislle tammikuussa 2025. Tervetuloa tll vlin nykytaiteen pariin normaalista poikkeaville nyttelypaikoille!

 

Porin taidemuseorakennus on peruskorjauksessa ja avautuu yleislle tammikuussa 2025. Nyttelytoiminta asettuu peruskorjauksen aikana normaalista poikkeaville nyttelypaikoille.

Keskuussa valmistuu Porin taidemuseon KORSI-komission ensimminen teos, Hanna Marnon douard Samettijalka. Veistos sijaitsee Porin uudistuneessa Etelrannassa taidemuseon lheisyydess syksyyn saakka. Kesn 2024 nyttelyssn Porin taidemuseo vierailee Porin taidekoulun tiloissa tuomalla esille kahden meritoituneen kansainvlisen nykytaiteilijan, Mike Kelleyn ja Grace Ndiritun, teoksia. Ndiritu vierailee mys Porissa SuomiAreena-viikolla 25.6.2024. Jokirannassa sijaitseva Poriginal galleria tuo esille tuoreita nkemyksi nykytaiteeseen vaihtuvilla nyttelyilln.

Voit mys kotisohvalta ksin tutustua virtuaalinyttelyyn Katseiden vliss, joka luo katsauksen kokoelmiin ja taiteen tekemisen, katsomisen ja kokemisen teemoihin.

Porin taidemuseo on rohkea ja kokeilunhaluinen nykytaiteen museo, joka esittelee kotimaisen ja kansainvlisen taiteen uusimpia virtauksia. Porin taidemuseo on tunnettu korkeatasoisista vaihtuvista nykytaiteen nyttelyistn. Nyttelyt esittelevt ajankohtaisia ilmiit ja nostavat esiin puhuttelevia yhteiskunnallisia kysymyksi. Taidemuseon peruskokoelmana on Maire Gullichsenin taidestin kokoelma.

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp

Museon yhteystiedot

Porin taidemuseo
Etelranta, 28100 Pori

044 701 1080

Museon kotisivut

Yhteydet julkisilla

Näytä reitti museolle Matkahuollon reittioppaassa

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Porin taidemuseo, Etelranta, 28100 Pori


Lähtöpiste:


Tai lataa Reitit ja Liput -sovellus

Pääsymaksut

Sisäänpääsy Museokortilla
Sisäänpääsy Museokortilla

Maksutavat

Kteinen, pankki- ja luottokortti, Edenred, Epassi, Smartum, Tyky+

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti Suljettu
Ke Suljettu
To Suljettu
Pe Suljettu
La Suljettu
Su Suljettu

Museorakennus on suljettu peruskorjauksen vuoksi tammikuuhun 2025. Katso kesn nyttelyt! Poriginal galleria, Etelranta 6, on avoinna ti-su klo 11-18, vapaa psy. Heinkuussa avoinna mys maanantaisin!

Opastus

Opastus varauksesta.