Museo
Sisäänpääsy museokortilla
 

Suomen merimuseo

Tornatorintie 99

Suomen merimuseo on kansallinen merenkulun museo, joka sijaitsee Merikeskus Vellamossa Kotkassa.

 

Suomen merimuseo on kansallinen merenkulun museo, joka yllpit ja kehitt ammattimerenkulkuun ja merelliseen vapaa-ajanviettoon sek Itmeren ainutlaatuiseen vedenalaiseen kulttuuriperintn liittyvi kokoelmia. Museossa voi tutustua niin laajaan perusnyttelyyn, vaihtuviin nyttelyihin, veneisiin kuin museoaluksiin.

Suomen merimuseon nyttelyss liikutaan merta pitkin ajassa ja paikassa, laivoilla ja satamissa, kaukomailla ja kotirannoilla. Matkan kiintothtin ovat pohjoisen taivaamme Pohjanthti ja etelisen pallonpuoliskon Eteln risti, jotka ohjaavat niin kotivesill kuin valtamerillkin. Osana pnyttely ovat mys talvimerenkulku ja j.

Hyryjnmurtaja Tarmo on avoinna keskaudella.

Suomen merimuseon ja jnmurtaja Tarmon tiedot lytyvt kunkin omista museot.fi -tiedoista, Suomen merimuseon verkkosivulta www.kansallismuseo.fi sek Merikeskus Vellamon verkkosivulta www.merikeskusvellamo.fi

Kerro tästä myös ystävillesi!

Museon yhteystiedot

Suomen merimuseo
Tornatorintie 99

040 350 0497

Museon kotisivut

×

Katso reitti Matkahuollon reittioppaassa

Päämäärä:

Suomen merimuseo, Tornatorintie 99


Lähtöpiste:


Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

12/6/0

Maksutavat

Kteinen, yleisimmt pankki- ja luottokortit, Museokortti, Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky+ sek VIRIKESETELI ja TICKET VIRIKE.

Aukioloajat

Ma Suljettu
Ti 10:00-17:00
Ke 10:00-17:00
To 10:00-17:00
Pe 10:00-17:00
La 10:00-17:00
Su 10:00-17:00

Tietoa koronarajoituksista lydt osoitteesta www.merikeskusvellamo.fi

Opastus

Merikeskus Vellamon tunnin mittainen yleisopastus tutustuttaa kvijn sek Suomen merimuseon ett samassa rakennuksessa sijaitsevan Kymenlaakson museo keskeisimpiin teemoihin. Yleisopastuksen voi tilata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venjksi saatavuuden mukaan. Suosituksemme ryhmn maksimikooksi on 25 henkil. Opastuksen (1h) hinta on 60 /opas.