TAKAISIN

 
Museo
Sisäänpääsy museokortilla

Musiikkimuseo Fame

Upouudessa Musiikkimuseo Famessa, pääset kokemaan ainutlaatuisia musiikkielämyksiä, sekä tutustumaan Suomen musiikin historiaan, nykypäivään ja tulevaisuuteen.

Helsingin Pasilan Triplassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame tarjoaa uuden ajan teknologialla varustettuja elämyksiä kotimaisesta musiikista; sinfonioista suomiräppiin ja kansanmusiikista heavy rockiin ainutlaatuista virtuaalikaraokea unohtamatta.

Uudenlaisen musiikkimuseon sydämessä on kunniagalleria, johon valitaan vuosittain joukko suomalaisten rakastamia ja kunnioittamia muusikoita. Lisäksi museo tarjoaa muun muassa nostalgisia aikamatkoja soiviin muistoihin, musiikkitietoa hauskassa muodossa sekä monenlaisia mahdollisuuksia heittäytyä itse soiton, laulun ja tanssin vietäväksi.


Vaihtuvat sisällöt

Lokakuu 2019 - Tammikuu 2020 ”Kovaa Työtä -naiset populäärimusiikissa”

Helmikuu - Kesäkuu ”Suomalaisen Iskelmämusiikin Juhlanäyttely”

Heinäkuu - Joulukuu ”Heavymetallinäyttely – Metal Export”

Loppuvuodesta 2020 uusien suomalaisen musiikin kunniagalleriajäsenten ”Finnish Hall of Fame” -jäsenten julkistus ja näyttely Marraskuu 2020 - Marraskuu 2021


Ravintola Fame

Ravintola Fame täydentää makunautinnoilla monimuotoisen musiikkikokemuksen. Ravintola on avoinna päivittäin, maanantaista torstaihin 11-19, perjantaista lauantaihin 11-21 ja sunnuntaisin 12-17.

Ota yhteyttä Ravintola Fameen:
ravintolafame@kanresta.fi – 050 324 0402


Saapumisohjeet

Museoon saapuminen kävellen, junalla, bussilla tai autolla

Musiikkimuseo Famen tai Ravintola Famen löydät kaupunki- ja kauppakeskus Triplan kolmannesta kerroksesta, Pasilankadun puolelta. Museoon sekä ravintolaan pääset suoraan sisään myös ulkokautta Pasilansillalta, Ravintola Famen ulko-ovesta, osoite Fredikanterassi 5A, 00520 Helsinki.

Jos saavut junalla rautatieaseman kautta, suuntaa kohti ”Little Manhattanin” tapahtuma-aukiota, josta liukuportaita pitkin pääsee kolmanteen kerrokseen. Liukuportaiden jälkeen jatka edelleen suoraan ja seuraa Pasilankadun kylttejä. Muutaman minuutin kävelyn jälkeen Musiikkimuseo Fame ja Ravintola Fame ovat vasemalla puolella käytävää.

Jos saavut bussilla, seuraa Pasilankadun kylttejä ja muutaman minuutin kävelyn jälkeen saavut Musiikkimuseo Fameen tai tule sisään suoraan ulkokautta noin puolesta välistä Pasilansiltaa, osoite Fredikanterassi 5A.

Jos saavut autolla, Valitse parkkialueelta liilan värinen hissien sisääntulo, josta pääset suoraan kolmanteen kerrokseen. Kun saavut hissillä kolmanteen kerrokseen käänny oikealle ja näet museon sekä ravintolan vasemmalla puolella käytävää.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Voit ostaa Museokortin tästä museokohteesta tai verkosta

Museon yhteystiedot

Musiikkimuseo Fame
Fredikanterassi 5 A, 00520 Helsinki Tripla

010 201 3100

Museon kotisivut

Pääsymaksut

Sisäänpääsy museokortilla
Sisäänpääsy museokortilla

25 / 15 / 12,50 €

Maksutavat

Käteinen, pankki-/luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express) ja ePassi. Vastaanotamme myös ePassin, Smartum-, TyKy- sekä Edenred -kulttuuriseteleitä.

  • facebook
  • instagram

Aukioloajat

Ma 11:00-18:00
Ti 11:00-18:00
Ke 10:00-19:00
To 10:00-19:00
Pe 10:00-19:00
La 10:00-18:00
Su 11:00-18:00

Poikkeusolosuhteiden vuoksi suosittelemme varmistamaan museon avautumispäivämäärän ja aukioloajat museon omilta kotisivuilta ennen museovierailua.

Museon näyttelyt

Museon edut

Opastus

Olemme erittäin joustavia opastusten suhteen, sekä yksityishenkilöille, että yrityksille. Meillä voi järjestää myös tapahtumia. Lisäkyselyt info@fmhof.fi osoitteesta tai numerosta 010 201 3100.