TAKAISIN

 
Majoitus
Sisaanpaasy museokortilla
 

Hotel Fjalar

Hotel Fjalar
Rinteentie 5,
24240 Salo

Katso kaikki edut

Ihastuttava pieni hotelli Salon keskustan tuntumassa, rauhallisella ja vehreällä asuinalueella. Kodikas ilmapiiri, maittava ja runsas aamupala, viihtyisät hotellihuoneet sekä iltasauna ja virkistävä uima-allas asiakkaiden käytössä.

 
Tasokas ja viihtyisä hotellimme tarjoaa 19 huonetta (32 vuodepaikkaa), neuvottelu- ja kokoontumistiloja, sauna- ja uima-allasosaston sekä aamiaistarjoilun.
Hotellimme historia kytekytyy vahvasti Salon elektroniikkateollisuuteen, sillä rakennus on valmistunut vuonna 1974 yksityiskodiksi kauppaneuvos Fjalar Nordellille, joka perusti Saloran radio- ja TV tehtaan Saloon. Hotellinna olemme toimineet vuodesta 1997 alkaen.

Pakettitarjouksillamme voit yhdistää elämyksellisen päivän ja tasokkaan majoituksen. Keskeinen sijaintimme tarjoaa erinomaiset puitteet monenlaiselle tekemiselle ja vapaa-ajan viettoon. Taidemuseo Veturitalli on vain reilun kilometrin päässä hotellistamme.

Kerro tästä myös ystävillesi!

Edut Museokortilla

  • Majoitusetu päivän hinnasta


    Tarjoamme -10% edun päivän hinnasta kun varaat majoituksen suoraan hotellistamme.

Saat edun käyttöösi Museokortilla. Varaudu esittämään Museokorttisi tai tunnistautumistietosi Museokortti-sovelluksesta. Huomioithan, että osa palveluista tulee varata ennakkoon ja niiden saatavuus vaihtelee kapasiteetin mukaan.

Yhteystiedot

Hotel Fjalar
Rinteentie 5,
24240 Salo

(02) 777 600
info@fjalar.fi

Kotisivut

Aukioloajat

Ma 9-20, ti-la 8-20, su 8-12/ennakko varauksten mukaan.
Jouluna - uusi vuosi sujettu.
Pienet poikkeukset mahdollisia.

Kerro tästä myös ystävillesi!