BLACK FRIDAY -TARJOUS! Museokortti nyt vuoden halvimpaan hintaan 59 €. Osta tästä

16.12.2019

Kulttuuriedut käyttämättä? Hyödynnä Museokortin joulukuun tarjous

Panosta hyvinvointiisi ja hanki arkeen kiinnostavia elämyksiä koko vuodeksi. Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa. Nyt joulukuun tarjouksella lisäkuukausi (12 + 1 kk) kaupan päälle.

Uusi vuosikymmen on kiva käynnistää vuoden mittaisella museokierroksella. Museokortin kanssa koet piristäviä taide-elämyksiä ja monipuolisia kulttuurikokemuksia 300 kohteessa Ahvenanmaalta Inariin. Pelkästään pääkaupunkiseudulta löydät yli 50 korttikohdetta.

Hanki Museokortti vuoden loppuun mennessä ja saat lisäkuukauden kaupan päälle! Joulutarjouksena 12 + 1 kk 69 €. Tarjous päättyy 31.12.2019.

Museokortin verkkokaupassa voit maksaa monipuolisesti myös kulttuurieduilla. Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa.

Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät:

• Smartumin kulttuurisaldo
  • Edenred-kortti
  • ePassi
  • Eazybreak

Uuden Museokortin pääset ostamaan täältä. Nykyisen korttisi voimassaoloa taas voit jatkaa täällä. Jos Museokorttisi on vielä voimassa, niin nykyiseen voimassaoloon lisätään suoraan 12 kuukautta. Jos korttisi on jo umpeutunut niin uusi 12 kk voimassaolo alkaa ostopäivästä. Hyödynnä joulukuun tarjous, ja saat lisäkuukauden voimassaoloa kaupan päälle (12 + 1 kk). Tarjous päättyy 31.12.2019.

Kulttuurieduilla pääset maksamaan maksutapojen valintasivulla. Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak löytyvät verkkopankkilogojen alapuolelta. Muistathan, että kulttuuriedut ovat henkilökohtaisia.

Osta Museokortti kulttuurieduilla

Jatka korttisi voimassaoloaikaa kulttuuriedulla

Museokortin voi ostaa ja uusia myös museokohteissa kulttuuri- ja virikeseteleillä. Maksumahdollisuus riippuu kuitenkin korttikohteesta ja heidän linjauksistaan, joten asia on hyvä varmistaa soittamalla tai kohteen kotisivuilta.

Viimeksi päivitettyjä