Museokortti on pääsylippu 300 museoon. Museoissa voi tutustua taiteeseen, tieteeseen, tekniikkaan, muotoiluun, luontoon, musiikkiin, arkkitehtuuriin tai historiaan.

Ilahduta isää Museokortilla – anna lahjaksi ikimuistoisia museoelämyksiä vuodeksi

Muista isää Museokortti-lahjalla isänpäiväsunnuntaina 10. marraskuuta. Museokortti on aineeton lahja, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä 300 museossa – oli isä kiinnostunut sitten taiteesta, tieteestä, tekniikasta tai vaikkapa jääkiekosta ja klassikkoautoista. Hyödynnä isänpäivätarjous: anna lahjaksi museoelämyksiä 14 kuukaudeksi!


ISÄNPÄIVÄN ERIKOISTARJOUS: Kaikki ma 28.10.–su 10.11. välillä verkkokaupastamme lahjaksi ostetut Museokortit (69€) ovat voimassa 12+2kk ensimmäisestä museokäynnistä alkaen.

Näin hyödynnät erikoistarjouksen: valitse verkkokaupassamme vaihtoehto ”lahjaksi” ja jatka valitsemalla kirjelahja tai digilahja. To 31. lokakuuta mennessä tilatut kirjelahjat ehtivät postitse perille ennen isänpäivää. Sähköpostitse ja tekstiviestitse saapuva digilahja ehtii perille aina: toimitusajan ja -päivän valitset itse.

Museokortti on hyvä lahja riippumatta siitä, onko isällä jo Museokortti – ilahduta isää voimassaolon jatkamisella! Hän voi yhdistää uuden kortin voimassaoloajan aiemmin hankittuun korttiin, jonka viimeinen voimassaolopäivä siirtyy tällöin 14kk eteenpäin.

Erikoistarjous koskee ainoastaan Museokortin verkkokaupasta ostettavia lahjoja.

Osta Museokortti isälle ja hyödynnä tarjous >


Museokortilla isä saa unohtumattomia elämyksiä lukemattomien eri teemojen parissa – tarjolla on niin monipuolisia taidemuseoita kuin myös kiehtovia erikoismuseoita. Kuva: Ella Karttunen.

300 museoelämyksen kirjo tarjolla – kohteita taiteesta tieteeseen, tekniikkaan ja tieliikenteeseen

Kiinnostaisiko isää kiertää taidemuseoita ympäri Suomea? Vai viihtyykö isä luonnon, historian tai musiikin parissa? Museokortin 300 kohteen kirjossa on jokaiselle jotakin, mikä tekee siitä loistavan lahjan.

Museokortti taskussa isällä on pääsylippu tutustumaan muun muassa tieliikenteeseen, tähtitieteisiin, kultahistoriaan, suomalaisen hiihdon hurmaan, elävien kasvien kokoelmiin, ilmailuun, jääkiekkohistoriaan, metsästyskulttuuriin, tekniikkaan, elektroniikkaan, vankilaelämään, vakoilun kiehtovaan maailmaan sekä arkkitehtuuriin ja muotoiluun.

Tutustu Museokortti-kohteisiin >Museokortti on loistava lahja kaikenikäisille isille. Kuva: Kesän 2019 Matka menneeseen -museoseikkailulta.

Museokorttia pidetään loistavana lahjana, joka sopii kaikille – ”Elämää rikastuttava ja kulutusta kestävä”

Museokortti selvitti asiakaskyselyssä huhtikuussa 2019, kuinka Museokortti soveltuu lahjakäyttöön. Kyselyn 1 100 vastaajasta peräti 98 prosentin mielestä vuoden mittainen kulttuurimatka on hyvä tai erittäin hyvä lahjaidea. Lisäksi 90 prosenttia vastaajista on täysin tai melko samaa mieltä siitä, että Museokortti sopii lahjaksi kenelle vain.

Museokortti sopii kaikenikäisille ja mahdollistaa
uuden oppimisen
sekä tiedonjanon heräämisen.”

Yli kolmannes vastaajista on itse antanut Museokortin lahjaksi. Vastaajat kertovat antaneensa kortin esimerkiksi isänpäivä-, syntymäpäivä- sekä joululahjaksi.

”Lahjansaaja voi nauttia lahjan uudelleen vaikka 365 kertaa.”

Vastauksissa kerrotaan myös Museokortin ratkaisseen turhan tavaran ostamisen ongelman. Aineeton lahja ilahduttaa pitkään, mutta ei kerrytä ylenpalttisen tavaran määrää.

”Ihmisillä on jo tarpeeksi tavaraa. Museokortti tarjoaa koko vuodeksi elämyksiä, joita on kiva muistella yhdessä.”Museokortin kanssa on helppo viettää laatuaikaa perheen kanssa. Kuva: Kesän 2019 Isä ja lapset museoiden kulisseissa -seikkailulta.

Lue myös Museokortin Instagram- ja Facebook-seuraajien kertomuksia Museokortti-lahjan antamisesta:

”Ostin Museokortin miehelleni isänpäivälahjaksi. Ehdottoman loistava lahjaidea: kulutusta kestävä, ei turhaa tavaraa, hyödyllinen, elämää rikastuttava, saa uusia kokemuksia eikä ole ikään sidonnainen.”


”Annoin miehelleni lahjaksi Museokortin neljä vuotta sitten. Sen jälkeen on aina uusittu ja todella paljon käytetty. Minusta se on paras lahja ikinä!”


”Olen antanut miehelleni Museokortin lahjaksi jo monta kertaa. Museokortti on niin mahtava! Reissuilla ympäri Suomea meidän tulee vähän väliä tutustuttua uusiin museoihin, joihin ei muuten tulisi mentyä. Museokortti-lahja on osoittautunut yhteiseksi iloksi!”


”Lasteni isä on saanut tyttäreltämme Museokortin, joka on ollut ahkerassa käytössä. Olemme myös yhdessä hankkineet Museokortit aktiiviseen käyttöön. Kyllä isä tykkää!”


Osta Museokortti lahjaksi >


 
  • Facebook
  • Twitter

Facebook-arvioita Museokortista


"Tärkein innovaatio sitten höyrykoneen."


"Kätevä ja helppokäyttöinen avain kulttuurikatselmuksiin!"


"Museokortti on loistava keksintö. Mainio lahja myös ystävälle, jolla on jo kaikkea."


"Innostaa myös kotimaan matkailuun. Ollaan käyty paikoissa joihin ei muuten olis tullut lähdettyä. Antaa sisältöä ja merkitystä elämään."


"Kiva kun mahdollistaa pienetkin piipahtelut: voi palata jatkamaan toisella kertaa – samalla rahalla."


"Museokortti on aivan helmi! Madaltaa kynnystä mennä useampiin museoihin, kuin muuten tulisi mentyä. Avartaa siis maailmankatsomusta ja kulttuurin tuntemusta olemalla vain se pieni keltainen kortti. "

"Reitti maailman ihmettelyyn, oppimiseen, kaikenlaisista ihmeistä ja kauneudesta nauttimiseen
= Museokortti."


"Loistava keksintö, joka innostaa poikkeamaan museoissa."
 
 
.