MUSEOKESÄ 2022

Seuraa vaikuttajien kesäreissuja ja löydä parhaat lomavinkit!

Museokortin matkavinkeistä löydät parhaat ideat kesän seikkailuihin. 
Yli 30 valmiin reittiehdotuksen joukossa on rentoja kaupunkikierroksia, idyllisiä lähilomia ja unohtumattomia matkoja kauemmas. Viisi somevaikuttajaa testaa Museokortin matkavinkejä kesän ajan – seuraa reissuja ja poimi ideat lähelle ja kauas!

Sosiaalisen median vaikuttajat Hermanni (@hermanni), Ernest Lawson (ernestlawson_), Piritta Hagman (@pirittahagman), Krista Ylinen (krista_ylinen) ja Kristian Heiskari (@heikrisse) testaavat kesän ajan Museokortin matkavinkkejä ja jakavat kokemuksiaan reissuiltaan. Seuraa reissuja vaikuttajien sekä Museokortin (@museokortti) Instagram-kanavissa ja poimi ideat omille seikkailuillesi!

Museokortti on kesän paras reissukaveri! Saat pääsyn yli 340 museoon sekä etuja majoituksista ja ravintoloista eri puolilla Suomea. Seuraamalla vaikuttajien reissuja löydät parhaat vinkit mm. Lappiin, kaakkoisrannikolle, Savonlinnaan ja lukuisiin muihin kesäkaupunkeihin.

%NOSTO7%

Parhaat ideat kesän reissuille Museokortin matkavinkeistä

Saariston rengastie, merellinen Ahvenanmaa, rennot kesäkaupungit, idylliset pikkukylät ja kymmeniä muita reissuideoita kotimaahan. Museokortin matkavinkit kokoaa yhteen kiehtovimmat museot, lumoavat luontokohteet sekä paikalliset palvelut.

Poimi suosikkisi yli 30 valmiin kierroksen joukosta tai suunnittele oma reittisi. Katso kaikki matkavinkit ja nauti kotimaasta Museokortilla: museokortti.fi/matkavinkit.


Tutustu kierroksiin Suunnittele reittisi


 

Kerro tästä myös ystävillesi!

  • Facebook
  • X
  • Instagram
  • WhatsApp