Yli 370 kohdetta ympri Suomen

Museokortti, psylippusi innostavimpiin elmyksiin

Museokortilla (79 €) vierailet kiinnostavimmissa kulttuurikohteissa ympäri Suomen. Lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle ja koe upeita elämyksiä. Ateneum, Kiasma, Amos Rex, Heureka, Kansallismuseo, Turun linna, Vapriikki... Suurimpien ja merkittävimpien museoiden lisäksi Museokortillasi teet kiinnostavimmat paikalliset löydöt Ahvenanmaalta Inariin.

Onko sinulla käyttämättömiä kulttuurietuja? Kun hankit Museokortin omaan käyttöösi, voit maksaa verkkokaupassamme Edenredillä, ePassilla ja Smartum-saldolla.

Osta Museokortti nyt >

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin >


Tutustu yli 370 museoon, upeisiin näyttelyihin ja tapahtumiin, jotka koet Museokortillasi. Poikkea museossa vaikka aivan ohimennen.
Etsi museoita kartalta, tutustu matkavinkkeihimme ja suunnittele omat museokierroksesi. Nähtävää riittää ympäri Suomen.
12 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistäsi. Voit ostaa kortin nyt ja ottaa käyttöön, kun sinulle parhaiten sopii.
Digilahjan voit ajastaa saapumaan vaikkapa joulusaunan jälkeen. Lahjakortti ei kulu ennen käyttöä — voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä.
Museokortti on myös kulttuurin ystävän etukortti. Valikoiduilta kumppaneiltamme saat Museokortti-etuja ja -lisäpalveluja keltaisen korttisi näyttämällä.


 

Lataa Museokortti-sovellus ja museot ovat aina mukanasi!

lataa App Storesta lataa Google Playsta

1

Osta Museokortti museosta tai verkosta — käytä kulttuurisetelisi

Osta Museokortti (79 €) museosta, sovelluksesta tai verkkokaupasta, jolloin saat asiakasnumerosi tekstiviestitse ja sähköpostitse. 12 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistäsi. Voit huoletta ostaa kortin heti ja ottaa käyttöön, kun parhaiten sopii.

2

Rekisteröidy Museokorttisi käyttäjäksi

Jos olet ostanut Museokorttisi museosta tai jälleenmyyjältä, kirjaudu sen käyttäjäksi Museot.fi/kirjaudu -lomakkeella kahden viikon kuluessa. Varsinainen kortti saapuu postitse 3–4 viikossa.

3

Poikkea museoissa milloin vain!

Onneksi olkoon. Olet aloittanut vuoden mittaisen kulttuurimatkan, joka tarjoaa elämyksiä 370 museossa Ahvenanmaalta Inariin.

 

Saat Museokortin (79 €) kaikkien kohteiden lipputiskeiltä, Museokortti-sovelluksesta tai Museot.fi -verkkokaupasta.

Hyödynnä kulttuurietusi: Museokortin verkkokaupassa maksutapoina käyvät kulttuurieduista Smartum, Edenred ja ePassi. Lisäksi museokohteet hyväksyvät laajan valikoiman kulttuurietuja ja muita maksutapoja. Tarkista maksutavat ennen museovierailua.

Korttisi on heti käyttövalmis, kun ostat sen verkkokaupasta: tekstiviestinä ja sähköpostina saapuva asiakasnumero toimii pääsylippunasi. Voit vierailla museossa myös sovelluksella, kunhan liität siihen asiakasnumerosi. Keltaisen muovikorttisi saat postitse 3–4 viikon kuluessa.

Jos sinulla on Museokortti, voit jatkaa voimassaoloa Oma Museokortti -asiakassivulla milloin vain. Ennen vanhenemispäivää jatkokausi (12 kk) maksaa vain 73 €.

Museokortti-etuja saat esimerkiksi museokaupoista ja -kahviloista sekä kiinnostavilta kulttuurimatkailukumppaneiltamme.