JOULUTARJOUS 69 €: Lisäkuukausi kaupan päälle (12+1 kk)! Osta nyt

3.6.2020

Museot aukeavat 1. kesäkuuta alkaen.

Poikkeusolosuhteiden päättyminen ja Museokortin käyttöaika

Museot suljettiin valtioneuvoston päätöksellä maaliskuussa, jolloin heti pidensimme kaikkien aktiivisten Museokorttien voimassaoloaikaa yhdellä kuukaudella automaattisesti. Saat halutessasi ajallisen hyvityksen myös tämän ylittävästä, menettämästäsi käyttöajasta.

Museot suljettiin valtioneuvoston päätöksellä maaliskuussa, jolloin heti pidensimme kaikkien aktiivisten Museokorttien voimassaoloaikaa automaattisesti yhdellä kuukaudella.

Voit valintasi mukaan päättää tukea museoita tai saada ajallisen hyvityksen menettämästäsi, aiemmin automaattisesti lisätyn 1 kuukauden ylittävästä käyttöajasta. Jos korttisi on ollut voimassa kiinnioloaikana, pääset valitsemaan ajallisen hyvityksen Oma Museokortti -asiakassivun Poikkeusolosuhteet -kohdassa. Valinta tulee tehdä 30. kesäkuuta 2020 mennessä.

  • Ensimmäisen vaihtoehdon valitsemalla tuet suomalaisia museoita. Tällöin kortillesi ei lisätä 1 kuukautta enempää hyvitystä museoiden kiinnioloajalta.
  • Toisen vaihtoehdon valitsemalla hyvitämme kortillesi jo lisätyn 1kk lisäksi menettämäsi käyttöajan. Hyvitys päivitetään valintasi jälkeen korttisi voimassaoloon automaattisesti.

Huomaathan, että vaihtoehdot eivät välttämättä näy sinulle esimerkiksi, jos korttisi on vanhentunut ennen museoiden sulkeutumista, korttisi voimassaolo ei ole vielä alkanut tai jos olet jo aikaisemmin valinnut hyvityksen sisältävän uusinnan. Valintatyökalu on toiminnassa 30.6.2020 saakka.

 
  • Facebook
  • Twitter