Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
Event
 

Kissatietoiskut Luonnontieteellisessä museossa

Finnish Museum of Natural History, Natural History Museum

  • 11.8.2020–14.8.2020 (klo 11, 13 ja 15)

Oletko hiipivä tiikeri vai kiitävä gepardi?

 

Luonnontieteellisen museon kesätietoiskuilla sipsutellaan isojen kissojen maailmaan. Noin puolen tunnin mittaisia suomenkielisiä kissakierroksia järjestetään 4.–14.8. ti–pe klo 11, 13 ja 15. Tietoiskulle osallistuminen sisältyy museon pääsymaksun hintaan, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Tietoiskulla tutustutaan isoihin kissoihin Luonnontieteellisen museon Maailman luonto -näyttelyssä. Kuka on oikea viidakon kuningas? Onko isojen ja pienten kissojen välillä muutakin eroa kuin koko? Kuinka kissaeläimet saalistavat ja miten ne ovat siihen sopeutuneet? Kierroksella käydään läpi kaikki tutuimmat suuret kissaeläimet ja niiden erikoisuudet. Samalla selviää, minkälainen on kissaeläinten tilanne maailmassa tänään.

Tietoiskujen ryhmäkoko on rajattu 15 henkilöön ja kierrokselle ilmoittaudutaan etukäteen museon lipunmyynnissä. Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen osallistujilta kerätään varotoimenpiteenä yhteystiedot. Tietoiskujen ajan Maailman luonto -näyttely on suljettuna muulta yleisöltä.

Tervetuloa!

Share this with your friends!

Print version

Museum contact details

Finnish Museum of Natural History, Natural History Museum
Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00100 Helsinki

+358 (0)2941 28800

Museum website

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

15/12/7/0 €

Payment methods

Maksutavaksi käyvät käteinen/pankkikortti, luottokortit Visa, Visa Electron ja MasterCard, Smartumin viiden euron yhdistetty liikunta- ja kulttuuriseteli (ent. Kulttuuriseteli), Smartum Visa sekä Museokortti (kortin voi myös uusia tai ostaa museon kassalta). Ryhmät voivat maksaa pääsymaksut myös laskulla. Lasku täytetään paikan päällä. Laskutusta varten tulee varata mukaan laskutusyhteystiedot (mukaan lukien y-tunnuksen tai maksajan syntymäaika). Laskutuslisä on 8 €.

Tapahtuma-tyypit

 

.