Sivustoa päivitetään. Tämä on beta-versio.
 
 

Antiikin inspiroimaa! – Veistoskierros ja piirustuspaja kahden asiantuntijan johdolla

Ateneum Art Museum

  • 2.9.2020 (17.00-19.00)

Antiikki on innoittanut taiteilijoita eri vuosisatoina – aina nykyhetkeen saakka.

 

Taidepajassa tutustutaan Inspiraatio-näyttelyssä oleviin antiikin veistoskopioihin ja pohditaan, kuinka antiikin tarinat, ihanteet ja tyylilliset ratkaisut näkyvät paitsi nykytaiteilijoiden tulkinnoissa, myös Suomen kultakauden veistoksissa. Ohjaajina toimivat kuvataiteilija Vappu Rossi ja taidehistorioitsija Ville Hakanen.

Keskustelevan kierroksen jälkeen veistoksiin tutustumista jatketaan Vappu Rossin opastuksella näyttelysaleissa piirtäen. Antiikin inspiroimaa! -piirustuspaja on poikkeuksellinen, kiehtova läpileikkaus Ateneumin eri kerroksiin ja kahteen eri näyttelyyn! Kesto 2,5 h.

Taidepaja pidetään Inspiraatio- ja Suomen taiteen tarina -näyttelyiden tiloissa, 2,5 krs. ja 3. krs.

Huolehdimme osallistujien turvallisuudesta sekä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota. Taidepajaan on myynnissä 14 paikkaa. Lue ohjeemme turvalliseen museovierailuun: https://ateneum.fi/vieraileminen-ateneumissa-kesalla-2020

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lippu ei ole henkilökohtainen – esteen tullessa sen voi luovuttaa eteenpäin.

Taidepajan hinta 29€ (39€ ilman museokorttia) sisältää pääsymaksun museoon, ohjauksen ja materiaalit. Alennushintaisen lipun voivat ostaa Ateneumin ystävät ry:n jäsenet, ICOM-, lehdistö- ja A-kortin sekä Museokortin haltijat. Alennuslipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa kassalla tai neuvonnassa pääsymaksutarran noutamisen yhteydessä.

Osta lippusi Museoshopista osoitteesta
https://museoshop.fi/tuote/antiikin-inspiroimaa/

Share this with your friends!

Print version

Museum contact details

Ateneum Art Museum
Kaivokatu 2, Helsinki

0294 500 401

Museum website

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

17/15/0 €

Payment methods

Ateneumissa voi maksaa käteisellä ja pankki-/luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro, American Express, Diners Club). Lisäksi sisäänpääsylipun voi maksaa Smartumin, Edenredin, ePassin ja Eazybreakin erilaisilla kulttuurimaksutavoilla.

Opening hours

Mon Closed
Tue 11:00-18:00
Wed 11:00-18:00
Thu 11:00-18:00
Fri 11:00-18:00
Sat 11:00-18:00
Sun 11:00-18:00

Exceptional opening hours: https://ateneum.fi/exceptional-opening-hours/?lang=en

 

.