This website is being updated. This is a beta version.
 
 

Konserttilippu 10 € museokortilla

Alvar Aalto's Villa Kokkonen, Järvenpää

  • 1.1.2020–31.12.2020

Taiteilijakoti Kokkonen järjestää vuosittain kymmenkunta yleisölle avointa konserttia. Konserttiliput normaalisti 15 €, museokortilla 10 €.

 

Vuonna 2020 Taiteilijakoti Kokkosen konserttikalenterissa on kymmenkunta yleisölle avointa konserttia: Aalto-konsertti sunnuntaina 2.2. klo 15.00, kaksi-kolme kesäkonserttia heinäkuun keskiviikkoiltoina, Syystunnelma-konsertti lauantaina 31.10. ja neljä konserttia joulukuussa.

Kaikissa konserteissa esiintyy Taiteilijakodin isäntäpari, pianisti Elina Viitaila ja baritoni Antti A. Pesonen, jotka viettävät tänä vuonna 12. kesäänsä Villa Kokkosen peräsimessä.

Konserttiliput normaalisti 15 €, museokortilla 10 €. Ennen kaikkien konserttien alkua kakkukahvit talon tapaan 5 €.

Share this with your friends!

Print version

Museum contact details

Alvar Aalto's Villa Kokkonen
Tuulimyllyntie 5, 04400 Järvenpää

041 432 6166

Museum website

Admission fees

Admission with Museum Card
Admission with Museum Card

13/5/0 €

Payment methods

Museokortti, pankkikortti tai käteinen

Opening hours

Mon Closed
Tue Closed
Wed Closed
Thu Closed
Fri Closed
Sat Closed
Sun Closed

We are open by reservation seven days a week. Guided tour and mini concert with museum card. Contact us by email: info@villakokkonen.fi. Thank you!

Accessibility [the criteria]

  • Restricted accessibility: ROLLAATTORIA KÄYTTÄVILLE TAITEILIJAKOTI KOKKONEN ASETTAA SUURIA HAASTEITA. Autolla voi talon ilmoitustaulun vieressä olevalle hiekkapihalle pysähtyä mutta ei pysäköidä. Tilaa on yhdelle autolle/taksille kerrallaan. Hiekka saattaa esimerkiksi kevättalvella olla sääolosuhteista riippuen niin löysää ja/tai sohjoista, että rollaattori juuttuu hiekkaan kokonaan. Reitti ilmoitustaululta Villa Kokkosen pääovelle on n. 20 metriä. Koska Villa Kokkonen sijaitsee kukkulan korkeimmalla kohdalla, pääovelle kuljetaan loivasti nousevaa hiekkapolkua pitkin. Vaikka Villa Kokkosen kiinteistöä hoidetaan päivittäin, polku saattaa olla sääolosuhteista johtuen sellaisessa kunnossa, ettei siinä pääse liikkumaan rollaattorilla ollenkaan. Alvar Aalto on suunnitellut Villa Kokkosen sisäänkäyntiin yhden porrasaskelman, jonka ylittämiseen tarvitaan mahdollisesti avustajan apua. Tuulikaapin jälkeen päästään matalan kynnyksen jälkeen täysin esteettömästi siirtymään eteiseen. Eteisessä avustajan tehtävänä on huolehtia siitä, että ennen kuin rollaattorilla siirrytään konserttisaliin, sen pyörät puhdistetaan. Villa Kokkonen ei tarjoa puhdistustarvikkeita. Villa Kokkosen isäntäpari ei osallistu rollaattorin nostamiseen eikä puhdistamiseen. Sisäänpääsy olohuoneesta konserttisaliin on esteetön. Yleisölle avoimissa tilaisuuksissa Villa Kokkosen konserttisalissa on tilaa yhdelle rollaattorille tai pyörätuolille per tilaisuus. Villa Kokkosessa kuljetaan sukilla tai vieraiden omilla villasukilla, sisätossuilla tai vaihtojalkineilla. Kaikki sellaiset vieraat, jotka kulkevat sisätiloissa ulkojalkineilla, joutuvat käyttämään muovisia kengänsuojia, joita on saatavilla vieraskirjan vieressä olevasta korista. Rollaattorilla pääsee liikkumaan tuulikaapissa, eteisessä, olohuoneessa ja konserttisalissa mutta ei kaupassa. Villa Kokkosen wc:t eivät ole esteettömiä.
  • Seating inside the exhibition

Facilities