1.6.2022

Museokesän avajaistarjous: Kaikki Museokortit verkosta nyt vain 62 € (norm. 74 €)!

Hanki Museokortti nyt vuoden halvimpaan hintaan ja koe kaikkien aikojen museokesä!

Tartu kesän huipputarjoukseen ja vietä ikimuistoinen museokesä! Osta uusi Museokortti tai jatka korttisi voimassaoloa vain 62 eurolla. Kesätarjous on voimassa ainoastaan Museokortin verkkokaupassa 15. kesäkuuta klo 23.59 asti.

Lähde vuoden mittaiselle kulttuurimatkalle – kaikki Museokortit nyt vain 62 € (norm. 74 €). Tarjous koskee uusia kortteja sekä voimassaolon jatkamisia.

KESÄN AVAJAISTARJOUS 1.–15.6.2022:

  • Uusi Museokortti itselle tai lahjaksi 62 € (norm. 74 €)
  • Jatkokausi voimassa olevaan Museokorttiin 62 € (norm. 69 €)
  • Jatkokausi vanhentuneeseen Museokorttiin 62 € (norm. 74 €)

Kesätarjous on voimassa 15.6. klo 23.59 asti vain Museokortin verkkokaupasta. Tarjousta ei voi ostaa museosta.

Osta verkkokaupastammeMuseokortilla vierailet Heurekassa ja yli 300 muussa kohteessa ympäri Suomen. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti


Museokortti on pääsylippusi satoihin elämyksiin ympäri Suomen

Museokortti on vuoden mittainen kulttuurimatka lähes 350 museoon. Museokortti-kohteet tuovat elämyksiä taiteen, tieteen, historian, musiikin, kirjallisuuden, luonnon, urheilun ja lukemattoman monien muiden aiheiden äärellä.

Etsitkö päiväretkiä lähellesi, minilomia viikonloppuihin tai ideoita pidemmille kulttuurilomille kotimaahan? Koe Saariston rengastie, tunnelmalliset kesäkaupungit, merellinen Ahvenanmaa – löydä kotimaan matkailuaarteet yhdestä paikasta!

Museokortin Matkavinkit-palvelu kokoaa museot, luontokohteet, paikalliset nähtävyydet yhteen. Museokortilla alennuksia ja etuja kierrosten majoituksista ja ravintoloista.

Suunnittele ikimuistoinen museokesä: Museot.fi/matkavinkit.


A) Uuden Museokortin ostaminen

Verkkokaupastamme hankittavien täysin uusien Museokorttien 12 kuukauden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kortin voi siten ottaa käyttöön vasta myöhemmin.

Osta verkkokaupastamme

Uuden Museokortin voimassaoloaika alkaa vasta, kun käytät korttia.

B) Oman kortin voimassaolon jatkaminen

Kun voimassa olevalle Museokortille ostetaan jatkokausi, uusi voimassaolojakso siirtää kortin viimeistä voimassaolopäivää 12 kuukaudella.

Kun vanhentuneelle Museokortille ostetaan jatkokausi, uusi 12 kuukauden voimassaoloaika aktivoituu heti — voimassaolo alkaa siis ostopäivästä, ei ensimmäisestä käyttökerrasta.

Oman Museokortin voimassaoloa voi jatkaa joko Oma Museokortti -asiakassivullatai museokohteessa.

Näin jatkat oman Museokorttisi voimassaoloa

  1. Vieraile Oma Museokortti -asiakassivulla
  2. Syötä Museokorttisi 12-numeroinen asiakasnumero ja salasanasi
  3. Kirjaudu sisään ja valitse ”Jatka voimassaoloa nyt!”

Jatka voimassaoloaHyödynnä kulttuurietusi Museokorttiin ja koe Suomen kiinnostavimmar matkailuaarteet. Kuva: Marjo Vänttineen / Museokortti


Hyödynnä kulttuuriedut ja osta Museokortti tarjoushintaan

Työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa. Museokortin verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät käyvät verkkopankit, maksukortit, lasku ja kulttuuriedut: Smartum-saldo, Edenred-kortti, ePassi ja Eazybreak.

Uuden Museokortin vuoden voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistäsi, kun ostat kortin Museokortin verkkokaupasta.


Porvoon hurmaava vanhakaupunki, Langinkosken kalastusmaja ja Merikeskus Vellamo Kotkassa ovat mainioita lähilomakohteita. Museokortin matkavinkeistä saat paljon ideoita kotimaan kohteisiin. Kuva: Ella Karttunen / Museokortti

Museokortti-lahja sopii kaikille – hyödynnä tarjous kesän juhliin!

Vuoden mittainen kulttuurimatka yli 300 museokohteeseen sopii kaikille. Ilahduta hääparia, syntymäpäiväsankaria tai tulevia vanhempia.

Museokortti on hyvä lahja riippumatta siitä, onko lahjansaajalla jo Museokortti – ilahduta voimassaolon jatkamisella! Uuden Museokortin voimassaoloajan voi yhdistää aiemmin hankittuun korttiin, jolloin viimeinen voimassaolopäivä siirtyy vuodella eteenpäin.

Kun ostat Museokortti-lahjan verkkokaupastamme, lahjansaaja voi ottaa kortin käyttöön silloin kuin itse haluaa.

Museokortin voi antaa lahjaksi kirjelahjana tai digilahjana. Lahjakirjekuori sisältää väliaikaisen Museokortin ja käyttöohjeet. Kortin voimassaolo alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä. Kun lahjansaaja rekisteröityy Museokortin käyttäjäksi asiakassivuillamme, hänelle toimitetaan henkilökohtainen, muovinen Museokortti.

Digilahja toimitetaan tekstiviestinä ja sähköpostitse – toimituspäivän ja -kellonajan valitset itse. Tilausta tehdessä lahjaan voi kirjoittaa omat terveiset, jotka näkyvät lahjansaajalle toimitettavassa sähköpostissa.

Osta verkkokaupastamme

Verkkokaupassamme on ajoittain ruuhkaa. Jos kauppa hidastelee, yritä myöhemmin uudestaan. Pahoittelemme tilannetta. Lisätietoja >

Kerro tästä myös ystävillesi!